Tarvekartoitus

Videotarinoiden tekeminen alkaa suunnittelutyöllä, kun kartoitamme videotarinoiden kohderyhmän, julkaisukanavat, käyttötarkoituksen sekä tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän pohjalta annamme ehdotuksen videopaketin sisällöstä sekä teemme alustavan hinta-arvion.

Käsikirjoitus

Tarvekartoituksen jälkeen tuotamme videotarinoille käsikirjoituksen, jonka viimeistelemme yhdessä asiakkaan kanssa. Käsikirjoitus sisältää videotarinoiden suunnittelun, kuvauspaikkojen määrittelyn ja kohtausten auki kirjoittamisen.

Videokuvaus

Toteutamme videotarinoiden kuvaukset käsikirjoituksen mukaan. Meiltä löytyy laaja valikoima kuvauskalustoa, joten kuvaukset onnistuvat lähes millaisissa olosuhteissa tahansa kuten yläilmoista, veden alla tai jopa pimeässä.

Äänimaailma

Etsimme videotarinoihin sopivat musiikit sekä huolehdimme musiikkilisenssien hankinnasta. Tarpeen mukaan parannamme videotarinoiden äänenlaatua ja lisäämme tarinoihin äänimaailman elementtejä.

Editointi

Kun videopätkät on kuvattu, siirrymme editointivaiheeseen. Leikkaamme videopätkät, korjaamme värit ja lisäämme videoille efektejä, grafiikoita tai logoja tarpeen mukaan.

Tarinoiden toimitus

Luovutamme valmiin videopaketin latauslinkin kautta asiakkaan käyttöön. Seuraamme mielenkiinnolla videotarinoiden menestymistä asiakkaidemme somekanavissa ja keräämme jatkuvasti uusia ideoita seuraavia videotarinoita varten.

Videopaketit

Enemmän videotarinoita yhdellä kuvauskerralla.

ÄKKILÄHTÖ

videopaketti

Kevyt ja helppo videoratkaisu

Äkkilähtö antaa vauhdikasta vaihtelua somesisältöön! Valitse äkkilähtö kun tarvitset kevyen somekampanjan, vaikkapa lyhyen fiilisvideon tuotteesta tai palvelusta tai kun haluat testata videotarinoitamme ensimmäistä kertaa. Pakettiin kuuluu:

 • 1 kpl videotarina, 30-45 sekuntia
 • 2 kpl videotarinoita, 5-15 sekuntia
 • 2 kpl valokuvia someen

Käyttötarkoitus esim. Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, nettisivut

ALKAEN 960 EUROA (alv 0%)

(sis. 2 tuntia suunnittelutyötä, 3 tuntia kuvausta ja 7 tuntia editointia)

SEIKKAILIJA

videopaketti

Videotarinat kaikkiin somekanaviin

Seikkailija tarjoaa videokokonaisuuden, jolla pystyy ottamaan kaikki somekanavat haltuun! Valitse Seikkailija kun tarvitset kattavamman somekampanjan, vaikkapa videotarinapaketin yrityksen toiminnasta, kampanjasta, tuotteesta tai palvelusta tai kun haluat kertoa jatkotarinaa videoiden avulla eri somekanavissa. Pakettiin kuuluu:

 • 1 kpl videotarina, 1-2 minuuttia
 • 1 kpl videotarina, 30-45 sekuntia
 • 2 kpl videotarinoita, 5-15 sekuntia
 • 4 kpl valokuvia someen

Käyttötarkoitus esim. Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, nettisivut

ALKAEN 1840 EUROA (alv 0%)

(sis. 2 tuntia suunnittelua, 6 tuntia kuvausta ja 15 tuntia editointia)

IKILOMA

videopaketti

Jatkuvaan videotarpeeseen

Ikiloma on videoratkaisu säännöllisen videosisällön tuotantoon ja se sopii yritykselle, joka haluaa videotarinoita someen viikottain! Valitse Ikiloma -paketti kun tarvitset viikottaisia videotarinoita esimerkiksi YouTube kanavalle tai kun haluat jakaa säännöllisiä videotarinoita eri somekanavissa. Pakettiin kuuluu:

 • 1 kpl videotarina, 2-5 minuuttia
 • 2 kpl videotarinoita, 30-45 sekuntia
 • 4 kpl videotarinoita, 5-15 sekuntia
 • 7 kpl valokuvia someen

Käyttötarkoitus esim. Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, nettisivut

ALKAEN 3280 EUROA (alv 0%)

(sis. 5 tuntia suunnittelua, 8 tuntia kuvausta ja 28 tuntia editointia)

Haluatko kuulla millaisen videotarinan

me tekisimme sinun yrityksellesi?

OTA YHTEYTTÄ